DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >

第18号(1966-07-30)

Collection home page

 
 
or browse 

Showing results 1 to 9 of 9
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
30-Jul-1966L-アスコルビン酸添加によるパン生地の品質改良について足立, 晃太郎; Adachi, Kōtarō; 岡見, 昱枝; Okami, Ikue; 霊山, 満佐子; Yoshiyama, Masako
30-Jul-1966栄養管理に於ける効果判定内田, 裕巳; Uchida, Yumi; 木下, 淳子; Kinosita, Junko; 佐藤, 久美子; Satō, Kumiko
30-Jul-1966魚類の腐敗検定法に関する研究 (3) : ヌクレオチドの変化による検定について宮崎, 由紀子; Miyazaki, Yukiko; 坂田, 由紀子; Sakata, Yukiko; 太田, 馨; Ohta, Kaoru
30-Jul-1966食品の高周波加熱に関する研究 (第1報) : 基本調味料の高周波加熱について岡部, 巍; Okabe, Takashi; 江崎, 君子; Esaki, Kimiko; 西田, 幸子; Nishida, Yukiko
30-Jul-1966食用植物成分研究 (第4報) : 虎杖根の成分について工藤, 豊; Kudo, Yutaka; 安福, 英子; Yasufuku, Hideko; 木戸, 詔子; Kido, Syoko
30-Jul-1966厨房に於ける基本的問題とそのレイアウト内田, 裕巳; Uchida, Yumi; 岸沖, カエ; Kisioki, Kae; 玉川, 和子; Tamagawa, Kazuko
30-Jul-1966二・三食品のタンニンに関する顕微化学的研究(第3報)足立, 晃太郎; Adachi, Kōtaro; 亀井, 光子; Kamei, Mitsuko; 今川, 信; Imagawa, Nobu
30-Jul-1966表紙ほか-
30-Jul-1966緑色野菜の調理による変化山田, 和代; Yamada, Kazuyo

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback