|
Kyoto Women's University Academic Information Repository >
Browsing by Author Yoshiyama, Masako
Showing results 1 to 4 of 4
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
| 30-Jul-1966 | L-アスコルビン酸添加によるパン生地の品質改良について | 足立, 晃太郎; Adachi, Kōtarō; 岡見, 昱枝; Okami, Ikue; 霊山, 満佐子; Yoshiyama, Masako |
| 20-Mar-1968 | 加熱タンパク質の人工消化率におよぼす食塩の影響について | 足立, 晃太郎; Adachi, Kôtarô; 霊山, 満佐子; Yoshiyama, Masako; 水原, 敦子; Mizuhara, Atsuko; 中坊, 和子; Nakabô, Kazuko |
| 25-Nov-1972 | 食品中の酸化防止剤に関する研究 : 3,5-di-tert.-butye 4-hydroxy-tolueneの定量法について | 安井, 市治; Yasui, Ichiji; 霊山, 満佐子; Yoshiyama, Masako |
| 30-Jul-1965 | 水溶性, 非水溶性窒素の比率による肉類の鮮度検定について | 足立, 晃太郎; Adachi, Kotaro; 亀井, 光子; Kamei, Mitsuko; 霊山, 満佐子; Yoshiyama, Masako; 鈴木, 絢子; Suzuki, Ayako |
Showing results 1 to 4 of 4
|