|
Kyoto Women's University Academic Information Repository >
Browsing by Author Yasufuku, Hideko
Showing results 1 to 9 of 9
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
| 15-Nov-1971 | 食品の遊離アミノ酸の研究 (第1報) : ビガイの脂肪,遊離アミノ酸の季節的変動 | 布浦, 弘; Nunoura, Hiroshi; 安福, 英子; Yasufuku, Hideko; 野口, はるみ; Noguchi, Harumi |
| 20-Nov-1973 | 食品の遊離アミノ酸の研究 (第2報) : シイタケの遊離アミノ酸の季節的変動 | 布浦, 弘; Nunoura, Hiroshi; 安福, 英子; Yasufuku, Hideko; 西田, 豊子; Nishida, Toyoko |
| 30-Nov-1979 | 食品の遊離アミノ酸の研究 (第3報) : ほうれん草中の遊離アミノ酸の季節的変動 | 安福, 英子; Yasufuku, Hideko |
| 15-Dec-1981 | 食品の遊離アミノ酸の研究 (第4報) : キャベツ中の遊離アミノ酸の季節的変動およびその貯蔵中における変化 | 辻, 恵美子; Tsuji, Emiko; 畑, ひろみ; Hata, Hiromi; 安福, 英子; Yasufuku, Hideko |
| 30-Jul-1966 | 食用植物成分研究 (第4報) : 虎杖根の成分について | 工藤, 豊; Kudo, Yutaka; 安福, 英子; Yasufuku, Hideko; 木戸, 詔子; Kido, Syoko |
| 30-Jul-1965 | 食用植物成分研究(第3報) : 槐の色素成分について | 工藤, 豊; Kudo, Yutaka; 安福, 英子; Yasufuku, Hideko; 田中, 紀美; Tanaka, Kimi; 福井, てる子; Fukui, Teruko |
| 30-Nov-1979 | 調味料の成分研究 | 高橋, 順子; Takahashi, Junko; 安福, 英子; Yasufuku, Hideko |
| 15-Nov-1971 | 卵黄Vitellinに関する研究 (第2報) : Vitellinよりホスホセリンの分離およびVitellin中のホスホセリン,セリン,プロリン,メチオニン含量について | 安福, 英子; Yasufuku, Hideko; 木戸, 詔子; Kido, Syoko |
| 15-Nov-1971 | 卵黄Vitellinに関する研究(第1報) : Vitellinのアミノ酸組成について | 安福, 英子; Yasufuku, Hideko; 木戸, 詔子; Kido, Syoko |
Showing results 1 to 9 of 9
|