DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >

第16号(1964-07-29)

Collection home page

 
 
or browse 

Showing results 1 to 6 of 6
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
29-Jul-1964Bioassayによる必須アミノ酸の定量 : 第一報三蛋白質の必須アミノ酸の定量高橋, 沢; 井口, 和代
29-Jul-1964リンゴの褐変化とビタミンCとの関係杉田, 倭子
29-Jul-1964魚肉の新鮮度とミオグロビンの関係について工藤, 豊; 田中, 紀美; 仲田, 陽子
29-Jul-1964魚類の腐敗検定法に関する研究〔2〕 : 酵素活性の変化による検定について太田, 馨; 坂田, 由紀子; 原田, 佳子; 和田, 和子
29-Jul-1964大豆新発酵食品の製造について足立, 晃太郎; 亀井, 光子; 霊山, 満佐子; 黒田, 美千代
29-Jul-1964表紙ほか-

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback