|
Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >
第17号(1965-07-30)
Collection home page
|
|
Showing results 1 to 6 of 6
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
| 30-Jul-1965 | まがれいたんぱく質のアミノ酸組成とペプシン人工消化試験について(その1) | 新納, 英夫; Nihiro, Hideo; 木坂, 真左子; Kisaka, Masako; 中村, 佐智子; Nakamura, Sachiko |
| 30-Jul-1965 | 一瀬雷信先生を悼む | 工藤, 豊 |
| 30-Jul-1965 | 食用植物成分研究(第3報) : 槐の色素成分について | 工藤, 豊; Kudo, Yutaka; 安福, 英子; Yasufuku, Hideko; 田中, 紀美; Tanaka, Kimi; 福井, てる子; Fukui, Teruko |
| 30-Jul-1965 | 水溶性, 非水溶性窒素の比率による肉類の鮮度検定について | 足立, 晃太郎; Adachi, Kotaro; 亀井, 光子; Kamei, Mitsuko; 霊山, 満佐子; Yoshiyama, Masako; 鈴木, 絢子; Suzuki, Ayako |
| 30-Jul-1965 | 微生物定量法による必須アミノ酸の定量 : 第二報 牛肉各部位の必須アミノ酸の定量 | 高橋, 沢; Takahashi, Sawa; 井口, 和代; Inokuchi, Kazuyo; 大野, 富士子; Ōno, Fuziko |
| 30-Jul-1965 | 表紙ほか | - |
|