DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >

第17号(1965-07-30)

Collection home page

 
 
or browse 

Showing results 1 to 6 of 6
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
30-Jul-1965まがれいたんぱく質のアミノ酸組成とペプシン人工消化試験について(その1)新納, 英夫; Nihiro, Hideo; 木坂, 真左子; Kisaka, Masako; 中村, 佐智子; Nakamura, Sachiko
30-Jul-1965一瀬雷信先生を悼む工藤, 豊
30-Jul-1965食用植物成分研究(第3報) : 槐の色素成分について工藤, 豊; Kudo, Yutaka; 安福, 英子; Yasufuku, Hideko; 田中, 紀美; Tanaka, Kimi; 福井, てる子; Fukui, Teruko
30-Jul-1965水溶性, 非水溶性窒素の比率による肉類の鮮度検定について足立, 晃太郎; Adachi, Kotaro; 亀井, 光子; Kamei, Mitsuko; 霊山, 満佐子; Yoshiyama, Masako; 鈴木, 絢子; Suzuki, Ayako
30-Jul-1965微生物定量法による必須アミノ酸の定量 : 第二報 牛肉各部位の必須アミノ酸の定量高橋, 沢; Takahashi, Sawa; 井口, 和代; Inokuchi, Kazuyo; 大野, 富士子; Ōno, Fuziko
30-Jul-1965表紙ほか-

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback