DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >

Browsing by Author Nihiro, Hideo

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 7 of 7
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
30-Jul-1965まがれいたんぱく質のアミノ酸組成とペプシン人工消化試験について(その1)新納, 英夫; Nihiro, Hideo; 木坂, 真左子; Kisaka, Masako; 中村, 佐智子; Nakamura, Sachiko
20-Dec-1976スズの生化学的研究 : I スズの過剰摂取がシロネズミの成長および組織の銅, 亜鉛, カルシウム含量に及ぼす影響について平岡, 幸枝; Hiraoka, Yukie; 新納, 英夫; Nihiro, Hideo
25-Nov-1974リジンのカゼイン食への添加がシロネズミの成長に与える影響について新納, 英夫; Nihiro, Hideo; 臼井, みほ; Usui, Miho; 米田, 佳世子; Yoneda, Kayoko; 片山, 美智子; Katayama, Michiko
25-Nov-1975亜鉛の生化学的研究 : I 食餌中の亜鉛の過剰がシロネズミの成長におよぼす影響新納, 英夫; Nihiro, Hideo
30-Dec-1966食餌中のたんぱく質含量およびコリンの欠乏が, 肝臓の2,3の解糖系酵素におよぼす影響について新納, 英夫; Nihiro, Hideo; 佐々木, 隆造; Sasaki, Ryuzo
30-Dec-1966食餌中のたんぱく質含量およびコリンの欠乏がシロネズミの成長におよぼす影響について新納, 英夫; Nihiro, Hideo; 佐上, 香苗; Sagami, Kanae
15-Mar-1969調理, 加工による食品たんぱく質の栄養価の変化 (第1報) : グルコースとゼラチンの反応によるゼラチン中の有効性リジンの減少について新納, 英夫; Nihiro, Hideo; 松原, 恭子; Matubara, Kyoko
Showing results 1 to 7 of 7

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback