|
Kyoto Women's University Academic Information Repository >
Browsing by Author 工藤, 豊
Showing results 1 to 11 of 11
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
| 30-Jul-1965 | 一瀬雷信先生を悼む | 工藤, 豊 |
| 29-Jul-1964 | 魚肉の新鮮度とミオグロビンの関係について | 工藤, 豊; 田中, 紀美; 仲田, 陽子 |
| 12-Jul-1961 | 食品中のビタミンの研究 (第三報) : 納豆製造中におけるビタミンB_1の消長 | 工藤, 豊; 遠藤, 由紀子; 安福, 英子; 小松, 初子 |
| 30-Jun-1962 | 食品中のビタミンの研究 (第四報) : ピーマン中のprovitaminAについて | 工藤, 豊; 安福, 英子; 大脇, 厚子; 中江, 素子 |
| 12-Jul-1961 | 食品中のビタミンの研究 (第二報) : 蔬菜の調理加工及び容器によるビタミンCの破壊について | 工藤, 豊; 安福, 英子; 西原, 良子 |
| 5-Dec-1961 | 食用植物の成分研究(第1報) : セロリーの配糖体について | 工藤, 豊; 安福, 英子; 大脇, 厚子; 大北, 清子 |
| 29-Feb-1964 | 食用植物成分研究 (第2報) : 紅蓼色素成分の研究 | 工藤, 豊; 安福, 英子; 江崎, 君子; 弘田, 勝子 |
| 30-Jul-1966 | 食用植物成分研究 (第4報) : 虎杖根の成分について | 工藤, 豊; Kudo, Yutaka; 安福, 英子; Yasufuku, Hideko; 木戸, 詔子; Kido, Syoko |
| 20-Mar-1968 | 食用植物成分研究 (第5報) : かわらよもぎ種子の一成分について | 工藤, 豊; Kudo, Yutaka; 木戸, 詔子; Kido, Syoko; 千貫, 圭子; Sengan, Keiko |
| 30-Jul-1965 | 食用植物成分研究(第3報) : 槐の色素成分について | 工藤, 豊; Kudo, Yutaka; 安福, 英子; Yasufuku, Hideko; 田中, 紀美; Tanaka, Kimi; 福井, てる子; Fukui, Teruko |
| 15-Dec-1958 | 二・三の芳香族アルデヒド類の醤油防黴作用について | 工藤, 豊; 南方, 公子 |
Showing results 1 to 11 of 11
|