DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >

Browsing by Author 工藤, 豊

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 11 of 11
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
30-Jul-1965一瀬雷信先生を悼む工藤, 豊
29-Jul-1964魚肉の新鮮度とミオグロビンの関係について工藤, 豊; 田中, 紀美; 仲田, 陽子
12-Jul-1961食品中のビタミンの研究 (第三報) : 納豆製造中におけるビタミンB_1の消長工藤, 豊; 遠藤, 由紀子; 安福, 英子; 小松, 初子
30-Jun-1962食品中のビタミンの研究 (第四報) : ピーマン中のprovitaminAについて工藤, 豊; 安福, 英子; 大脇, 厚子; 中江, 素子
12-Jul-1961食品中のビタミンの研究 (第二報) : 蔬菜の調理加工及び容器によるビタミンCの破壊について工藤, 豊; 安福, 英子; 西原, 良子
5-Dec-1961食用植物の成分研究(第1報) : セロリーの配糖体について工藤, 豊; 安福, 英子; 大脇, 厚子; 大北, 清子
29-Feb-1964食用植物成分研究 (第2報) : 紅蓼色素成分の研究工藤, 豊; 安福, 英子; 江崎, 君子; 弘田, 勝子
30-Jul-1966食用植物成分研究 (第4報) : 虎杖根の成分について工藤, 豊; Kudo, Yutaka; 安福, 英子; Yasufuku, Hideko; 木戸, 詔子; Kido, Syoko
20-Mar-1968食用植物成分研究 (第5報) : かわらよもぎ種子の一成分について工藤, 豊; Kudo, Yutaka; 木戸, 詔子; Kido, Syoko; 千貫, 圭子; Sengan, Keiko
30-Jul-1965食用植物成分研究(第3報) : 槐の色素成分について工藤, 豊; Kudo, Yutaka; 安福, 英子; Yasufuku, Hideko; 田中, 紀美; Tanaka, Kimi; 福井, てる子; Fukui, Teruko
15-Dec-1958二・三の芳香族アルデヒド類の醤油防黴作用について工藤, 豊; 南方, 公子
Showing results 1 to 11 of 11

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback