DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >
第10号(1961-7-12) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11173/1041

Title: 食品中のビタミンの研究 (第三報) : 納豆製造中におけるビタミンB_1の消長
Authors: 工藤, 豊
遠藤, 由紀子
安福, 英子
小松, 初子
Issue Date: 12-Jul-1961
Publisher: 京都女子大学食物学会
URI: http://hdl.handle.net/11173/1041
Appears in Collections:第10号(1961-7-12)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
0100_010_008.pdf274.21 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback