DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >
第10号(1961-7-12) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11173/1045

Title: 食品中のビタミンの研究 (第二報) : 蔬菜の調理加工及び容器によるビタミンCの破壊について
Authors: 工藤, 豊
安福, 英子
西原, 良子
Issue Date: 12-Jul-1961
Publisher: 京都女子大学食物学会
URI: http://hdl.handle.net/11173/1045
Appears in Collections:第10号(1961-7-12)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
0100_010_002.pdf532.98 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback