DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >

第27号(1972-11-25)

Collection home page

 
 
or browse 

Showing results 1 to 6 of 6
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
25-Nov-1972ほうれん草の調理科学的研究代谷, 沢; Siroya, Sawa; 片岡, 慶子; Kataoka, Keiko; 勝元, みどり; Katumoto, Midori
25-Nov-1972鶏卵貯蔵中の変化 : 特に卵白の水様化について太田, 馨; Ohta, Kaoru
25-Nov-1972昆虫とイソプレノイド : フェロモンとホルモン田中, 正三; Tanaka, Shōzo
25-Nov-1972食品中の酸化防止剤に関する研究 : 3,5-di-tert.-butye 4-hydroxy-tolueneの定量法について安井, 市治; Yasui, Ichiji; 霊山, 満佐子; Yoshiyama, Masako
25-Nov-1972表紙ほか-
25-Nov-1972米穀粒の層別における含窒素化合物の分布布浦, 弘; Nunoura, Hiroshi; 光永, 俊郎; Mitsunaga, Toshiro; 井戸, 明子; Ido, Akiko

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback