DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >

第21号(1968-03-20)

Collection home page

 
 
or browse 

Showing results 1 to 3 of 3
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
20-Mar-1968加熱タンパク質の人工消化率におよぼす食塩の影響について足立, 晃太郎; Adachi, Kôtarô; 霊山, 満佐子; Yoshiyama, Masako; 水原, 敦子; Mizuhara, Atsuko; 中坊, 和子; Nakabô, Kazuko
20-Mar-1968食用植物成分研究 (第5報) : かわらよもぎ種子の一成分について工藤, 豊; Kudo, Yutaka; 木戸, 詔子; Kido, Syoko; 千貫, 圭子; Sengan, Keiko
20-Mar-1968表紙ほか-

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback