DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >

Browsing by Author 下村, 佐和子

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
6-Jul-1960pH値による魚類鮮度鑑定の一新法について足立, 晃太郎; 下村, 佐和子; 亀井, 光子
6-Jul-1960炭酸ガス発生量による食品の鮮度鑑定について足立, 晃太郎; 下村, 佐和子; 小田, 史枝
12-Dec-1959肉の弾力性及び水和度と鮮度の関係について足立, 晃太郎; 下村, 佐和子; 亀井, 光子
5-Dec-1961肉蛋白質の「水和水測定法」に関する考察 (第1報) : Ethanol変性による水和度測定法について足立, 晃太郎; 下村, 佐和子; 亀井, 光子; 霊山, 満佐子
Showing results 1 to 4 of 4

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback