DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >

第49号(1994-12-10)

Collection home page

 
 
or browse 

Showing results 1 to 6 of 6
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
10-Dec-1994食事中からの鉄摂取量について : 計算値と実測値の比較富永, 直美; Tominaga, Naomi; 今井, 美子; Imai, Yoshiko; 保元, 美保子; Yasumoto, Mihoko; 池田, 康子; Ikeda, Yasuko; 猪口, 尚子; Inoguchi, Naoko; 後藤, 智美; Gotoh, Tomomi; 横田, 美菜子; Yokota, Minako; 文, 燦錫; Moon, Chan-Seok; 渡辺, 孝男; Watanabe, Takao; 池田, 正之; Ikeda, Masayuki; 新保, 愼一郎; Shimbo, Shin-ichiro
10-Dec-1994炭水化物水酸基の相対的反応性について : 選択的エステル化反応を中心に近藤, 陽太郎; Kondo, Yôtaro
10-Dec-1994糖の親水性と疎水性矢野, 由起; Yano, Yuki; 謝名堂, 昌信; Janado, Masanobu
10-Dec-1994「日本食品食物繊維成分表」による食物繊維摂取量についての検討新保, 愼一郎; Shimbo, Shin-ichiro; 猪口, 尚子; Inoguchi, Naoko; 池田, 康子; Ikeda, Yasuko; 後藤, 智美; Gotoh, Tomomi; 富永, 直美; Tominaga, Naomi; 横田, 美菜子; Yokota, Minako; 今井, 美子; Imai, Yoshiko; 文, 燦錫; Moon, Chan-Seok; 渡辺, 孝男; Watanabe, Takao; 池田, 正之; Ikeda, Masayuki
10-Dec-1994箸の持ち方の決定要因 : 中学生について坂田, 由紀子; Sakata, Yukiko
10-Dec-1994表紙ほか-

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback