DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >

第25号(1971-02-20)

Collection home page

 
 
or browse 

Showing results 1 to 5 of 5
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
20-Feb-1971穀類の Vitamin B_1 の組織化学的研究西田, 幸子; Nishida, Yukiko
20-Feb-1971再び微生物の Isoprenoid について : Polyprenol とその役割田中, 正三; Tanaka, Shozo
20-Feb-1971食品のテクスチャーの測定に関する研究 (第2報) : 静的粘稠性測定器による食品のテクスチャーの測定岡部, 巍; Okabe, Takashi
20-Feb-1971表紙ほか-
20-Feb-1971有機化合物のスペクトルによる同定法-R.M. Silverstein, G. C. Bassler 著-について霊山, 満佐子

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback