DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >

第20号(1967-10-30)

Collection home page

 
 
or browse 

Showing results 1 to 5 of 5
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
30-Oct-1967Vitamin B_1の調理化学的研究及び熱分解石原, 圭子; Ishihara, Keiko
30-Oct-1967魚類の腐敗検定法に関する研究 (4) : 表皮粘質物の変化による検定について谷, 妙子; Tani, Taeko; 坂田, 由紀子; Sakata, Yukiko; 太田, 馨; Ohta, Kaoru
30-Oct-1967穀類の品質に関する2,3の性質について足立, 晃太郎; Adachi, Kōtarō
30-Oct-1967女子大学生の栄養状態小松, 初子; Komatu, Hatuko
30-Oct-1967表紙ほか-

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback