Kyoto Women's University Academic Information Repository >
Browsing by Author Ikeda, Hiro
Showing results 1 to 4 of 4
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
| 29-Nov-1987 | エンゼルケーキの性状に及ぼす糖の影響 | 池田, ひろ; Ikeda, Hiro; 江崎, 君子; Esaki, Kimiko; 津野, 貞子; Tsuno, Sadako |
| 5-Dec-1985 | 納豆製造過程における成分変化 (第2報) : 水溶性タンパク質について | 池田, ひろ; Ikeda, Hiro; 津野, 貞子; Tsuno, Sadako |
| 5-Dec-1984 | 納豆製造過程における成分変化(第1報) : アミノ態窒素, アンモニア態窒素, 糖, ビタミンB_2について | 池田, ひろ; Ikeda, Hiro; 津野, 貞子; Tsuno, Sadako |
| 10-Dec-1991 | 不淘洗米の食味について | 池田, ひろ; Ikeda, Hiro |
Showing results 1 to 4 of 4
|