DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >

Browsing by Author Adachi, Kôtarô

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
30-Dec-1966パン小麦麩質の保水力と品質との関係について足立, 晃太郎; Adachi, Kôtarô
20-Mar-1968加熱タンパク質の人工消化率におよぼす食塩の影響について足立, 晃太郎; Adachi, Kôtarô; 霊山, 満佐子; Yoshiyama, Masako; 水原, 敦子; Mizuhara, Atsuko; 中坊, 和子; Nakabô, Kazuko
30-Dec-1966米の易消化処理による品質改善について足立, 晃太郎; Adachi, Kôtarô
30-Dec-1966米の精白度による吸水性の変化及び品質との関係について足立, 晃太郎; Adachi, Kôtarô
Showing results 1 to 4 of 4

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback