DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >

Browsing by Author 津野, 貞子

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 3 of 3
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
29-Nov-1987エンゼルケーキの性状に及ぼす糖の影響池田, ひろ; Ikeda, Hiro; 江崎, 君子; Esaki, Kimiko; 津野, 貞子; Tsuno, Sadako
5-Dec-1985納豆製造過程における成分変化 (第2報) : 水溶性タンパク質について池田, ひろ; Ikeda, Hiro; 津野, 貞子; Tsuno, Sadako
5-Dec-1984納豆製造過程における成分変化(第1報) : アミノ態窒素, アンモニア態窒素, 糖, ビタミンB_2について池田, ひろ; Ikeda, Hiro; 津野, 貞子; Tsuno, Sadako
Showing results 1 to 3 of 3

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback