DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >

第38号(1983-12-15)

Collection home page

 
 
or browse 

Showing results 1 to 6 of 6
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
15-Dec-1983ブロック分解台を用いたケルダール法による大豆中の粗蛋白質の定量串岡, 慶子; Kushioka, Keiko
15-Dec-1983黒大豆(Glycine max MERRILL forma Kuromame MAKINO)のトリプシンインヒビターについて (第1報) : トリプシンインヒビターの分離精製片桐, 千里; Katagiri, Chisato; 清水, まゆみ; Shimizu, Mayumi
15-Dec-1983黒大豆(Glycine max MERRILL forma Kuromame MAKINO)のトリプシンインヒビターについて(第2報) : トリプシンインヒビターの性質清水, まゆみ; Shimizu, Mayumi; 片桐, 千里; Katagiri, Chisato
15-Dec-1983主として"三川雑記"に拠って概観した天保飢饉の様相浅見, 益吉郎; Asami, Masukichiro; 高島, 功子; Takashima, Noriko
15-Dec-1983正常ラット及び多食ラットの血清脂質に及ぼす食餌組成の影響説田, 武; Setsuda, Takeshi; 桑原, 敦子; Kuwabara, Atsuko; 田中, 直子; Tanaka, Naoko; 神野, 和美; Jinno, Kazumi; 米丸, 高子; Yonemaru, Takako
15-Dec-1983表紙ほか-

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback