DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >

Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 248 to 267 of 2833
< previous   next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
31-Jan-2013たまご醤油の調製に関する研究 第2報 : ピザ台への麹菌培養と卵白液の醤油化荘, 咲子; Sho, Sakiko; 上野, 義栄; Ueno, Yosie; 八田, 一; Hatta, Hajime
15-Mar-2015「-っぽい」の考察 : 「-っぽさ」と-ishnessの関係について高橋, 勝忠; Takahashi, Katsutada
6-Feb-2013つねにフロントであり続ける井上先生原田, 由美子
30-Jan-2008『とはずがたり』信濃善光寺参詣記事について須田, 亮子
15-Mar-2020なぜわれわれはSNSに依存するのか? : SNSに“ハマる”心理正木, 大貴; MASAKI, Daiki
15-Mar-2021なぜ花嫁は海を渡るのか? : 〈モダニティ〉のスピンオフ嘉本, 伊都子; KAMOTO, Itsuko
31-Mar-2005なぜ物質創始説か : ミルトンによるアウグスティヌス的「無」の否定江藤, あさじ; Eto, Asaji
15-Mar-2009はじめに土川, 眞夫
31-Jan-2018ひきこもり研究から見える現代日本社会の病理濱崎, 由紀子; タジャン, ニコラ; HAMASAKI, Yukiko; TAJAN, Nicolas
1-Feb-2011ひとり親家族の家庭教育と子育て表, 真美; OMOTE, Mami
25-Dec-2009「ふるさと雇用再生」はどのような求人を生み出しているのか? : 大阪府を対象としたオン・ゴーイングな観察筒井, 美紀; TSUTSUI, Miki
29-Nov-1986ほうれん草から検出されたグルタチオンS-トランスフェラーゼ活性中川, 一夫; Nakagawa, Kazuo; 中島, 寛子; Nakajima, Hiroko; 伊地知, 玲子; Ijichi, Reiko; 西澤, 由利子; Nishizawa, Yuriko
30-Sep-1957ほうれん草の萎凋による成分の変化古米, 幸子
25-Nov-1972ほうれん草の調理科学的研究代谷, 沢; Siroya, Sawa; 片岡, 慶子; Kataoka, Keiko; 勝元, みどり; Katumoto, Midori
30-Jul-1965まがれいたんぱく質のアミノ酸組成とペプシン人工消化試験について(その1)新納, 英夫; Nihiro, Hideo; 木坂, 真左子; Kisaka, Masako; 中村, 佐智子; Nakamura, Sachiko
31-Mar-2011「むら」の再生と集落営農 : 小規模・兼業農家による集落営農の意義を考える竹安, 栄子; TAKEYASU, Hideko
20-Aug-1963もやし製造時における2.4-Dの効果について小山, 陽子; 八木, 由紀子; 太田, 馨
10-Jan-2007わが国の心筋梗塞発症・死亡率の年次推移中村, 保幸
15-Mar-1969わたかの加工利用に関する研究 (第1報) : ねり製品への利用について岡部, 巍; Okabe, Takashi; 山下, 路子; Yamashita, Michiko
30-Sep-1969わたかの加工利用に関する研究 (第2報) : ねり製品への利用に対する冷凍の影響について山下, 路子; Yamashita, Michiko; 岡部, 巍; Okabe, Takashi
Showing results 248 to 267 of 2833
< previous   next >

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback