DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >

第62号(2007-12-11)

Collection home page

 
 
or browse 

Showing results 1 to 5 of 5
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
11-Dec-2007牡蠣含有ビタミンB12の人工消化試験後測定値に与える水煮調理の影響橘髙(桂), 博美; Kittaka-Katsura, Hiromi
11-Dec-2007抗体遺伝子転写細胞の分化過程の解析 : 速度論による解析楠本, 瑠美; Kusumoto, Rumi; 長尾, 由貴子; Nagao, Yukiko; 橋本, 珠実; Hashimoto, Tamami; 船木, 真知子; Funaki, Machiko; 三仲, 亜季子; Minaka, Akiko; 森林, さやか; Moribayashi, Sayaka; 山田, 淨; Yamada, Kiyoko; 宮田, 堅司; Miyata, Kenji
11-Dec-2007山形庄内地方の郷土料理堀, 佳菜子; Hori, Kanako; 河野, 篤子; Kohno, Atsuko
11-Dec-2007植物起源の食物アレルゲン : Lipid Transfer Proteinのアレルゲン性と生物学的特性山口(村上), 友貴絵; Murakami-Yamaguchi, Yukie; 中村, 美幸; Nakamura, Miyuki; 廣瀬, 潤子; Hirose, Junko; 本庄, 勉; Honjoh, Tsutomu; 成田, 宏史; Narita, Hiroshi
11-Dec-2007表紙ほか-

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback