DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >

第37号(1982-12-15)

Collection home page

 
 
or browse 

Showing results 1 to 4 of 4
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
15-Dec-1982ラットの小腸粘膜における鉄吸収制御機構説田, 武; Setsuda, Takeshi; 上田, 明美; Ueda, Akemi; 石田, 恵子; Ishida, Keiko; 江頭, 亮子; Egashira, Ryoko; 相間, 佳; Aima, Kei
15-Dec-1982自家焼成楽焼試料よりの有機酸溶液による重金属の溶出について (第2報) : 亜鉛ならびに鉄の溶出について浅見, 益吉郎; Asami, Masukichiro; 下道, 美代子; Shimomichi, Miyoko; 巽, 範子; Tatsumi, Noriko
15-Dec-1982食品添加物のマウス肝リソゾーム酵素活性および酵素遊離におよぼす影響中川, 一夫; Nakagawa, Kazuo; 大場, 優子; Oba, Yuko; 中川, 智重子; Nakagawa, Chieko
15-Dec-1982表紙ほか-

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback