DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >

第74号(2019-12-26)

Collection home page

 
 
or browse 

Showing results 1 to 6 of 6
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
26-Dec-2019AMPの経口摂取による生体エネルギー代謝調節への影響樹山, 敦子; Kiyama, Atsuko
26-Dec-2019ウズラ卵およびウズラ卵加工食品に含まれるビタミンB_<12>量と供給源としての評価桂, 博美; 上田, 麻珠子; Katsura,Hiromi; Ueda, Mamiko
26-Dec-2019食事の質と量だけでなく食べ方と食べる時刻も血糖指標に影響を与える今井, 佐恵子; 梶山, 静夫; Imai, Saeko; Kajiyama, Shizuo
26-Dec-2019中年の日本人における上下肢生体インピーダンス法による四肢の骨格筋量の正確な評価佐藤, 哲也; 堀田, 侑希; 和田, 萌希; 赤嶺, 百子; 青, 未空; 西河, 浩之; 宮脇, 尚志; Sato, Tetsuya; Hotta, Yuki; Wada, Moeki; Akamine, Momoko; Ao, Misora; Nishikawa, Hiroyuki; Miyawaki, Takashi
26-Dec-2019動脈硬化リスクとしての骨格筋量の減少和田, 萌希; 堀田, 侑希; 赤嶺, 百子; 青, 未空; 西河, 浩之; 福永, 康智; 谷口, 隆司; 佐藤, 哲也; 宮脇, 尚志; Wada, Moeki; Hotta, Yuuki; Akamine, Momoko; Ao, Misora; Nishikawa, Hiroyuki; Fukunaga, Yasutomo; Taniguchi, Takashi; Sato, Tetsuya; Miyawaki, Takashi
26-Dec-2019表紙ほか-

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback