DSpace
  京都女子大学   京都女子大学図書館 English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >
第55号(2000-12-10) >

このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://hdl.handle.net/11173/1387

タイトル: 家庭におけるおせち料理の伝承について
その他のタイトル: A short study of the transmission of New Year's foods and dishes in Japanese families
著者: 河野, 篤子
Kohno, Atsuko
発行日: 2000年12月10日
出版者: 京都女子大学食物学会
抄録: To understand the status quo of the transmission of New Year rites, I did a survey of students about their customs regarding New Year's foods and dishes. I compared families with and without grandparents, the concerning in family cooparation in preparing dishes suggests certain influence of grandparents on the transmission of New Year rites.
URI: http://hdl.handle.net/11173/1387
出現コレクション:第55号(2000-12-10)

このアイテムのファイル:

ファイル 記述 サイズフォーマット
0100_055_002.pdf294.71 kBAdobe PDF見る/開く

このリポジトリに保管されているアイテムは、他に指定されている場合を除き、著作権により保護されています。

 

Powered by DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - ご意見をお寄せください