Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >
第55号(2000-12-10) >
このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://hdl.handle.net/11173/1387
|
タイトル: | 家庭におけるおせち料理の伝承について |
その他のタイトル: | A short study of the transmission of New Year's foods and dishes in Japanese families |
著者: | 河野, 篤子 Kohno, Atsuko |
発行日: | 2000年12月10日 |
出版者: | 京都女子大学食物学会 |
抄録: | To understand the status quo of the transmission of New Year rites, I did a survey of students about their customs regarding New Year's foods and dishes. I compared families with and without grandparents, the concerning in family cooparation in preparing dishes suggests certain influence of grandparents on the transmission of New Year rites. |
URI: | http://hdl.handle.net/11173/1387 |
出現コレクション: | 第55号(2000-12-10)
|
このリポジトリに保管されているアイテムは、他に指定されている場合を除き、著作権により保護されています。
|