DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >

Browsing by Author Hatta, Hajime

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 11 of 11
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
31-Jan-20192011年3月11日の東日本大震災から4年経過後(2015~2018)の被災者の身体状況および食事内容赤嶺, 百子; 久保, 七彩; 八田, 一; 宮脇, 尚志; Akamine, Momoko; Kubo, Nanase; Hatta, Hajime; Miyawaki, Takashi
25-Dec-2009たまご醤油の調製に関する研究荘, 咲子; Sho, Sakiko; 深尾, 安規葉; Fukao, Yasuha; 上野, 義栄; Ueno, Yosie; 八田, 一; Hatta, Hajime
31-Jan-2013たまご醤油の調製に関する研究 第2報 : ピザ台への麹菌培養と卵白液の醤油化荘, 咲子; Sho, Sakiko; 上野, 義栄; Ueno, Yosie; 八田, 一; Hatta, Hajime
10-Dec-2003キラヤサポニン経口投与による自然免疫の活性化効果芳賀, 泉; Haga, Izumi; 八田, 一; Hatta, Hajime
31-Jan-2019京だし巻き卵のおいしさと物性評価藤新, 令奈; 北川, 晴香; 高田, 千尋; 八田, 一; Fujishin, Reina; Kitagawa, Haruka; Takada, Chihiro; Hatta, Hajime
14-Jan-2022京だし巻き卵の美味しさと物性評価 その2 : 専門店の美味しさを再現する家庭調理法の検討藤新, 令奈; 久保, 七彩; 八田, 一; Fujishin, Reina; Kubo, Nanase; Hatta, Hajime
14-Jan-2022抗狂犬病ウイルス核タンパク質IgY の調製 : アジュバント前投与DNA免疫法とタンパク質免疫法との比較久保, 七彩; 上羽, 智恵美; 門間, 敬子; 井上, 智; 野口, 章; 八田, 一; Kubo, Nanase; Ueba, Chiemi; Momma, Keiko; Inoue, Satoshi; Noguchi, Akira; Hatta, Hajime
10-Dec-1998抗体を食べる : 卵黄抗体(IgY)と感染症の予防八田, 一; Hatta, Hajime
31-Jan-2019鮮度低下による卵黄膜脆弱化と大腸菌の増殖性久保, 七彩; 山下, 真由子; 八田, 一; Kubo, Nanase; Yamashita, Mayuko; Hatta, Hajime
31-Jan-2019東日本大震災における仮設住宅に暮らす被災者の身体状況久保, 七彩; 赤嶺, 百子; 宮脇, 尚志; 八田, 一; Kubo, Nanase; Akamine, Momoko; Miyawaki, Takashi; Hatta, Hajime
21-Dec-2015北大路魯山人の卵かけご飯 : おいしさの客観的評価河江, 美保; Kawae, Miho; 山下, 真由子; Yamashita, Mayuko; 八田, 一; Hatta, Hajime
Showing results 1 to 11 of 11

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback