DSpace
  京都女子大学   京都女子大学図書館 English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >
第68号(2014-01-31) >

このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://hdl.handle.net/11173/1520

タイトル: 糖尿病患者における食事関連QOLの検討
その他のタイトル: Studies on the diet-related quality of life (QOL) in patients with diabetes mellitus
著者: 上拾石, 智子
Kamijikkoku, Tomoko
幣, 憲一郎
Shide, Kenichiro
加藤, 咲
Kato, Saki
藤井, 彩乃
Fujii, Ayano
稲垣, 暢也
Inagaki, Nobuya
田中, 清
Tanaka, Kiyoshi
キーワード: 糖尿病
QOL
食事療法
発行日: 31-Jan-2014
出版者: 京都女子大学食物学会
抄録: Diet therapy constitutes the basis of treatment for diabetes mellitus. For its successful outcome, the patients' good compliance and persistence are essential. Thus, we have evaluated the diet-related quality of life (QOL) in diabetic patients to gain ins
URI: http://hdl.handle.net/11173/1520
出現コレクション:第68号(2014-01-31)

このアイテムのファイル:

ファイル 記述 サイズフォーマット
0100_068_003.pdf902.67 kBAdobe PDF見る/開く

このリポジトリに保管されているアイテムは、他に指定されている場合を除き、著作権により保護されています。

 

Powered by DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - ご意見をお寄せください