Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
食物学会誌 >
第68号(2014-01-31) >
このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://hdl.handle.net/11173/1520
|
タイトル: | 糖尿病患者における食事関連QOLの検討 |
その他のタイトル: | Studies on the diet-related quality of life (QOL) in patients with diabetes mellitus |
著者: | 上拾石, 智子 Kamijikkoku, Tomoko 幣, 憲一郎 Shide, Kenichiro 加藤, 咲 Kato, Saki 藤井, 彩乃 Fujii, Ayano 稲垣, 暢也 Inagaki, Nobuya 田中, 清 Tanaka, Kiyoshi |
キーワード: | 糖尿病 QOL 食事療法 |
発行日: | 2014年1月31日 |
出版者: | 京都女子大学食物学会 |
抄録: | Diet therapy constitutes the basis of treatment for diabetes mellitus. For its successful outcome, the patients' good compliance and persistence are essential. Thus, we have evaluated the diet-related quality of life (QOL) in diabetic patients to gain ins |
URI: | http://hdl.handle.net/11173/1520 |
出現コレクション: | 第68号(2014-01-31)
|
このリポジトリに保管されているアイテムは、他に指定されている場合を除き、著作権により保護されています。
|