Kyoto Women's University Academic Information Repository >
紀要論文(Bulletin Paper) >
生活福祉学科紀要 >
第14号(2019-02-20) >
このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://hdl.handle.net/11173/2819
|
タイトル: | 女子大学生の低カロリー食品に対する意識 |
その他のタイトル: | Survey on university students attitudes toward low energy foods |
著者: | 門間, 敬子 堂坂, 久瑠美 中西, 麻友 Momma, Keiko Dosaka, Kurumi Nakanishi, Mayu |
発行日: | 2019年2月20日 |
出版者: | 京都女子大学家政学部生活福祉学科 |
抄録: | Many low energy foods are commercially available in response to lifestyle disease prevention. In this paper, university students attitude toward low energy foods and sensory evaluation were studied. More than 50% students think low energy foods are tasty and effective for diet because of low sugar and fat. Sensory evaluation revealed that most students did not recognize the difference in tasty for mayonnaise and soft drinks without label. Sugar zero chocolate with bitter taste was assessed as low energy. |
URI: | http://hdl.handle.net/11173/2819 |
出現コレクション: | 第14号(2019-02-20)
|
このリポジトリに保管されているアイテムは、他に指定されている場合を除き、著作権により保護されています。
|