DSpace
  Kyoto Women's University   Kyoto Women's University Library English 日本語

Kyoto Women's University Academic Information Repository >

Browsing by Author 足立, 晃太郎

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 21 to 26 of 26
< previous 
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
20-Jan-1963二・三食品の褐変現象について足立, 晃太郎; 岩見, 敏子; 亀井, 光子; 霊山, 満佐子
12-Dec-1959肉の弾力性及び水和度と鮮度の関係について足立, 晃太郎; 下村, 佐和子; 亀井, 光子
5-Dec-1961肉蛋白質の「水和水測定法」に関する考察 (第1報) : Ethanol変性による水和度測定法について足立, 晃太郎; 下村, 佐和子; 亀井, 光子; 霊山, 満佐子
20-Jan-1963乳液の褐変現象について足立, 晃太郎; 井窪, 茂子; 亀井, 光子; 霊山, 満佐子
30-Dec-1966米の易消化処理による品質改善について足立, 晃太郎; Adachi, Kôtarô
30-Dec-1966米の精白度による吸水性の変化及び品質との関係について足立, 晃太郎; Adachi, Kôtarô
Showing results 21 to 26 of 26
< previous 

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback